МАСАЖИ

СЕГМЕНТАРНА МАСАЖА / МАСАЖА ЗА ДЕЦА

Времетраење – 20 мин.

Специјализирана масажа за одреден дел од вашето тело. Во зависност од вашата желба и потреба со оваа масажа се овозможува надминување на болката, воспалувањето и целосно релаксирање за краток временски период.


ПРОФЕСИОНАЛНИ МАСАЖИ

Времетраење - 45 мин.

– Медицинска масажа
– Спортска масажа
– Инстант релакс масажа
– Имун – детокс масажа на цело тело
– Специјализирана масажа за трудници


СПА МАСАЖИ

Времетраење - 60 мин.

– Масажа со портокал
– Масажа со вулкански камења
– Слим експрес масажа за слабеење на цело тело
– Четкова лукс масажа
(во цената за овие услуги вклучени се инстант парна бања и инфраред сауна)


ЕКСКЛУЗИВНИ ВЕЛНЕС МАСАЖИ

Времетраење – 90 мин.

– Масажа со мед и цимит
– Хербална масажа
– Ориент масажа
– Малибу масажа
– Кристална масажа
(во цената за овие услуги вклучени се инстант парна бања и инфраред сауна)