ТРЕТМАНИ НА ТЕЛО

HImFU Третмани

Времетраење 20 мин.

На ефективен и безбеден начин, ХимФу кавитацијата овозможува видливи резултати на губење во обем од 2-4 см за само еден третман од 20 минути.
» ги отстранува наталожените масни ткива од вашето тело без да се вратат, без анестезија, операција, дупчиња или хематоми;
» целосна елиминација на наталожените масни ткива со директна апликација и без оштетување на кожата.


Dermo Health ВАКУМ ТЕРАПИЈА

Времетраење 20 мин.

DERMO HEALTH вакум терапија користи високо револуционерна ротирачка турбина наместо вакум пумпа и нуди ефективно решение за:
» извлекување и раздробување на целулитот во сите стадиуми и локализираните масни наслаги на нерамен целулит и висната
кожа;
» изгладување на кожата и ремоделирање на телото неутрализирајќи ги деформираните места на кои се складирани масни ткива кои изгледаат како желе;
» мобилизирање на различните кожни ткива и стимулирање микроциркулација која што прави лимфна дренажа за елиминација на течностите насобрани во зоните кои што се третирале.


ULTRATONE Третмани

Времетраење 45 мин.

Ултратон е биоенергиски систем кој ги комбинира најбезбедните и најефикасните апликации за обликување и формирање на лице и тело без напор преку уникатна комбинација на естетски и медицински програми.
Идеално решение за затегнување на лице и тело;
» Обликување и квалитетно слабеење;
» Разбивање и исфрлање на масни ткива и целулит;
» Липолиза – ултра брза редукција во обем;
» Виртуелен боди билдинг;
» Лифтинг на лице, гради и задник;
» Против стареење и брчки.


КРИО - РАДИОФРЕКФЕНЦИЈА

Времетраење 20 мин.

На температури под нулата оваа неинвазивна технологија емитува радиофреквенција продуцирајќи го ефектот на ЛАДНО – ТОПЛО. На овие минусни температури (-15 степени) се стимулира создавањето на колаген и еластин со што кожата добива ИНСТАНТ ЛИФТИНГ ЕФЕКТ на неинвазивен начин.