ИМУНИТЕТ И ДЕТОКСИФИКАЦИЈА

ЧИСТИ ОД ВНАТРЕ, СИЛНИ ОД НАДВОР

Прочистување на организмот и зајакнување на имунолошкиот систем и психо-емоционална рехабилитација.

Лимфна дренажа

Времетраење 30 мин.

Лимфната дренажа овозможува безболна детоксификација на организмот преку пресо терапија вршејќи деблокада на лимфните канали и крвните садови, овозможувајќи намалување на отоците и болките од акумулираните течности и метаболити во телото.
Се применува во велнес и естетика као и за подобрување на здравјето.


ИНФРАЦРВЕНА САУНА

Препорачливо од 30 до 45 мин.

Против умор, предизвикува детоксификација на телото, слабеење, крвна циркулација, длабока релаксација и добросостојба.


ИНСТАНТ ПАРНА БАЊА СО ХИДРОМАСАЖА

Препорачливо 20 мин.

Релаксирање, детоксификација, отварање на порите на кожата, подмладување, еластичност на кожата, мека и нежна кожа, ослободување од стрес и умор.


CELL BOOSTER - СВЕТЛОСНА ТЕРАПИЈА

Времетраење 20 мин.

Претставува третман на целото тело со длабокоспектарни зраци на светлина кои продираат низ целиот организам и дејствуваат на клеточно ниво. Се применува за:
» хармонија и ослободување од стрес и напнатост;
» подобра циркулација на крвта и забрзување на метаболизмот;
» брза ревитализација;
» имуностимулација, регенерација на клетките и подмладување на кожата.


СОЛТАРИУМ - ХАЛОТЕРАПИЈА

Од 15 до 25 мин.

Ефектите од солтариумот се: детоксификација на организмот и чистење од загадениот воздух, подобрување на лимфниот проток и циркулацијата на крвта, зголемување на размена на кислород, прочистување на кожата, зајакнување на имунолошкиот систем и психо-емоционална рехабилитација (за стрес, депресија, пореметување на сонот).